Ekmel Cönger CHP takibinde...

Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Çolakoğlu seçim çalışmalarının tamamlanmasının ardından sandıkta beklediği desteği göremedi .

AK Parti'den eski ilçe başkanı Ekmel Cönger'in kazandığı belediye başkanlığını Çolakoğlu muhalefet olarak yakın takipte olacaklarını söyledi.
F B I M G 1712312970286
Mehmet Çolakoğlu bu kararını Keskin esnafını ziyarette dile getirerek" Keskin'in problemlerini çok iyi biliyoruz. Seçimden seçime sahaya çıkmıyoruz. Mevcut belediyenin hizmetlerini yakından takip edeceğiz."dedi.

F B I M G 1712312961889

Mehmet Çolakoğlu esnaf ziyareti'nin yaptığı açıklamada "Keskin'in problemlerini çok iyi biliyoruz .Seçimden seçime değil dün olduğu gibi bu günde  yarında aynı hassasiyetlerimizle  devam edeceğiz .
31Mart seçimlerinin Keskinimize hayırlı olmasını diliyorum .Hemşehrilerimizin bize verdiği muhalefet görevini 5 yıl boyunca en iyi şekilde yapma gayreti içinde  yani iyi olan her hizmetin destekçisi gördüğümüz her eksikliğide muhalefet görevini yerine getirerek takipçisi olarak  halkımızla paylaşacağımız  bilinmesi gerektiğini
bu günkü esnaf ve çarşı ziyaretlerimizle Keskinli hemşerilerimize anlatma gayreti içinde olduk ."dedi.

Kaynak: Haber merkezi