Aras "AK Parti Kırıkkale teşkilatına bana gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum . Güvenlerine layık olacağım. Eşit hizmet İlkem her zaman için geçerlidir. Yahşihan merkez içinde uğraşacağım köyler için de uğraşacağım .Benim için makamdan ziyade hizmet önceliklidir . Beni tanıyan herkeste bilir.İl Genel Meclis üyeliğimde de bu ilkem olacak."dedi.

1 Kopya 1

DURAN ARAS KİMDİR?

2012 yılında Kılıçlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nden emekli olan Duran Aras 12  yıldır Arkar  Beton firmasının Genel Müdürlüğü yaparak Kırıkkale'de aktif ticarette yer alıyor.

Kendisiyle özel olarak görüştüğümüz Duran Aras "Kırıkkale'nin tek göç alan ve gelişen yeri Yahşihan'dır.  Keçili,Hisarköy ,Mahmutlar Şarklısı,Irmak ,Kılıçlar,Hacıballı, Bedesten köyleri bulunmaktadır. Siyasete girme amacım bir makam mevki değil. Doğup büyüdüğüm memleketime ve memleket insanlarına hizmettir. Bizler devlet ve milletle barışık bir firmayız. Yahşihan ve bölgesine kamu kaynaklarının daha verimli bir şekilde gelmesi için gayret göstereceğiz."dedi. Duran Aras'a ait firmalarda yaklaşık 40 kişi istihdam edilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi