Yahşiyan İlçesi Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir ve Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, iş birliği ve ortak projeler geliştirmek amacıyla bir araya geldi. Dernek başkanı Dönmez, 2024 yılını "Proje Yılı" olarak belirlediklerini ve bu kapsamda kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak Kırıkkale'ye uzun vadeli fayda sağlayacak projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Dönmez, yaptığı açıklamada, "Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği olarak 2024 yılında Kırıkkale'ye katkı sağlamak adına önemli projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projelerin içerisinde istihdam yaratma, sürekli üretim ve Kırıkkale'ye uzun yıllar hizmet edecek projeler bulunmaktadır. Bu amaçla, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapma kararı aldık" dedi.

Yahşiyan Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir'e teşekkür eden Dönmez, müdürün her zaman şahsına ve derneğe destek olduğunu ifade etti. Yapılan istişareler neticesinde ortak projelerin geliştirilmesine karar verildiğini belirten Dönmez, "Sayın Haluk Özdemir bey ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, eğitim alanında ve gastronomi sektöründe yapabileceğimiz projeleri masaya yatırdık. İş birliği kararı alarak, Kırıkkale'ye katkıda bulunacak projeleri hayata geçirmek için birlikte çalışma kararı aldık" şeklinde konuştu.

Özgür Dönmez'in açıklamalarının ardından, Yahşiyan Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir de iş birliği ve projeler konusundaki kararlılığını vurgulayarak, Kırıkkale'ye katkı sağlayacak her türlü projeye destek olacaklarını belirtti.

Bu iş birliği, Yahşiyan Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği arasında güç birliği oluşturularak, şehre değer katan projelerin hayata geçirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi