Deva Partisi Genel Merkezinin ilgisi şehre her geçen gün artarak devam ediyor.Aday Atmani Hüseyin Kahya Parkını gezdi.

Belediye Başkan adayı Adem Atmani’ ye saha çalışmalarında destek olmak için Deva Partisi Seçim işleri Başkan Yardımcısı Mahmut Sevindi eşlik etti.

Deva Partisi teşkilatı sahada vatandaşa uyguladığı yakın presler ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Daha önce seçim programında ziyaret ettikleri halk arasında Emekliler Parkı olarak I M G 20240322 W A0079bilinen  Hüseyin Kahya parkında vatandaşlar ile birebir sohbet edip, Mevcut AKP belediyeciliğinin çalışmayan ve aksayan taraflarını vatandaşlardan dinleyerek, şehre Deva olmak için yetki istediler.

I M G 20240322 W A0080

Adem Atmani’nin seçim sürecinde adet haline getirdiği STK  ve resmi daire ziyaretlerine dün de Kırıkkale’nin Tecrübeli Başkanlarından Ticaret borsası Başkanı Harun Sümer’ i ziyaret ederek Kırıkkale de ki çiftçilerin sıkıntılarını tartışarak belediye olarak neler yapılabileceğini konuştular.

Atmani "10 yıldır AK Parti Belediyeciliği ile yönetilen şehrimizin adının CEZAKALE olarak anılması ve tüm şehir ve ilçelerde kameralar ile vatandaşların cezalandırması en büyük sıkıntılardan bir tanesi. AKP hükümetinin uzay’a insan gönderdiği çağda hala su sorunu ile vatandaşı bezdirmesi değil 🟨kart 🟥 kırmızı kart hak eden belediyeciliktir."dedi.

Kaynak: Haber merkezi