Çöp konteyneri cinayetinde yeni gelişme; bir kişi gözaltına alındı

İstanbul Pendik'te iki ayrı çöp konteynerinde bir erkeğe ait olduğu düşünülen erkek cesedi bulunmuştu, vakada yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi gözlatına alaındı.Çöp konteyneri cinayetinde yeni gelişme; bir kişi gözaltına alındı

Ankara-BHA

B H A H A B E R I C I 2024 05 28 T110703.944 878X495

Kan donduran cinayet İstanbul Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleşmişti. Bir erkeğe ait paraçalara ayrılmış cesedi iki ayrı çöp konteynerinde bulundu.Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Maktülün 79 yaşındaki Nihat Salih olduğu belirlendi.

İstanbul Cinayet Büro polislerinin araştırmaları sonucunda maktül Salih’in vücut parçalarının mahalledeki 4 ayrı çöp konteynerine konulduğu belirlendi.

Cinayeti aydınlatmak üzere polisin güvenlik kamera kayıtlarına incelemeye almasıyla bir kişinin beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler attığı belirlendi.

Savcılık emriyle 1 kişi gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler atan ve ardından kovayı yeşillik alana atan kişinin B.D. adlı kişi olduğu belirlendi.

Savcılığın talimatı üzerine B.D. gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

Kaynak: BHA