Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda ATM önünde fark edilen şüpheli paket kısa süreli paniğe neden oldu. İhbar üzerine polis ekipleri meydanı güvenlik çemberine aldı ve vatandaşların bölgeden uzaklaşmasını sağladı.

Bomba İmha Uzmanları Sevk Edildi
Olay yerine bomba imha uzmanları çağrıldı ve gerekli güvenlik önlemleri alındı. Meydanda bir süre araç ve yaya trafiği kontrollü şekilde yönlendirildi.

Kırıkkale Elektrik Kesintileri (29 Eylül)
Kırıkkale Elektrik Kesintileri (29 Eylül)
İçeriği Görüntüle

Paketin Sahibi Ortaya Çıktı
Yapılan incelemeler sonucu paketin bir gence ait olduğu ve gencin çantasını ATM önünde unuttuğu belirlendi. Çantanın sahibine teslim edilmesiyle meydandaki hareketlilik sona erdi ve güvenlik önlemleri kaldırıldı.

Vatandaşlar, olayın ardından derin bir nefes alırken, güvenlik ekipleri benzer durumlarda dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi