Keskin'de siyaset hareketlenmeye başladı . MHP eski Keskin İlçe Başkanı Mehmet Emin Çolakoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı olduğunu kamuoyuyla paylaştı.

Çolakoğlu'nun sosyal medyasında yapmış olduğu açıklamada ise arka fonda yeni partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin ambleminin renginin kırmızı yerine mavi olması dikkatleri üzerine topladı.

Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Çolakoğlu toplu sms yoluyla bir mesaj göndererek vatandaşları aday tanıtım toplantısına davet etti.

Çolakoğlu, “31Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli idareler Seçimlerinde Keskin Belediye Başkanlığı yarışında Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye Başkan adaylığım süreci Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Ahmet Önal ve İl Başkanımız Sayın Onur Yüksel Bozdağ'ın 15 Aralık Cuma günü CHP Keskin İlçe Başkanlığında düzenlenecek aday tanıtım programına katılımları ile gerçekleşecektir. 15 Aralık Cuma günü saat 14.00 CHP Keskin İlçe Başkanlığında düzenlenecek olan törende sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve onur duyarım. Saygı ve sevgilerimle.” İfadelerini kullandı

Kaynak: Haber Merkezi