Ticaret Bakanlığı 14 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak
Ticaret Bakanlığı 14 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale siyasetinde dikkat çeken parti değişiklikleri devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ile Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer'in Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ederek YENİ Parti'ye katılmalarının ardından, belediye meclisinde de yeni istifalar yaşandı.

Kırıkkale Belediye Meclis Başkan Vekili Arif Yıldırım, eski Belediye Meclis Başkan Vekili Özlem Uslu Sancak , CHP Belediye Meclis Üyesi Temel Bakır ve CHP Meclis Üyesi Üçler Bayık da CHP'den istifa ederek YENİ Parti saflarına katıldı.

Yaşanan gelişmeyle birlikte Kırıkkale Belediye Meclisi'nde YENİ Parti'ye geçen isimlerin sayısı artarken, siyasi dengelerde de önemli bir değişim yaşandı.

Son günlerde Kırıkkale siyasetinde peş peşe gelen istifalar kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, CHP'den ayrılan isimlerin YENİ Parti çatısı altında siyasi çalışmalarını sürdürecekleri öğrenildi.

Ahmet Önal'ın YENİ Parti'ye katılma kararının ardından başlayan süreçte, belediye yönetimi ve meclis üyeleri düzeyinde gerçekleşen bu yeni geçişler, Kırıkkale siyasetinin önümüzdeki dönemde nasıl şekilleneceğine ilişkin tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi