F B I M G 1717269594400CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ aralarında 500 kadar kırıkkale'li işçinin de çalıştığı Çankırı lastik fabrikasındaki işçilerin eylemine destek verdi .2.500 çalışanın grev eylemi devam ediyor.

F B I M G 1717268767851

Bozdağ"Bugün, Çankırı Lastik Fabrikası'nda çalışan işçilerimizin haklı taleplerini desteklemek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak yanlarında olduk. İşçilerimiz, emeklerinin karşılığını almak, insanca çalışma koşullarına sahip olmak ve adil ücret politikalarıyla çalışmak istemektedirler. Bu haklı taleplerini dile getirmek için gerçekleştirdikleri grevde, onların yanında yer alarak dayanışmamızı gösterdik."dedi.

F B I M G 1717269588296

İşçileri dinleyen İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ açıklamasının devamında" Çalışanlarımızın emeği, ülkemizin geleceği için en değerli kaynaktır. Bu doğrultuda, emekçilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi, CHP olarak önceliğimizdir. İşçilerimizin taleplerinin bir an önce dikkate alınarak çözüme kavuşturulması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz." Şeklinde  konuştu.

Bozdağ işçilerin haklı davasının yanında olduklarını belirterek "Biz, CHP olarak her zaman işçilerimizin yanında olacağız ve haklı mücadelelerinde onların seslerini duyurmaya devam edeceğiz."dedi.

Kaynak: Haber merkezi