ÇERİKLİ”MİZE ANKARADAN MÜJDE VAR

Içerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar yapmış olduğu açıklamada milletvekili Halil Öztürk'ün girişimleri ile kasabada asfaltlama çalışmalarına hız verileceğini ifade etti.

F B I M G 1716608354317

Erkan Çağlar kamuoyuna yönelik yapmış olduğu açıklamada bilgiler  vererek asfaltlama çalışmaları ve Acı su deresinin ıslahı konusunda Çerikli halkının müjdeledi.

Erkan Çağlar kamuoyuna şu açıklamada bulundu;

Kırıkkalemizin Saygıdeğer Milletvekili Halil Öztürk E-88 karayolumuzun yapımı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu beyefendi, Karayolları Genel Müdürü Sayın Ahmet Gülşen ve Karayolları Bölge Müdürü Sayın Ahmet Bülent Büyük ile görüşerek 155 milyon TL ödenek tahsis ettirmiştir.

Yol yapımı bayram sonrası başlayacaktır. Sayın Vekilimize destekleri için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Çeriklimize hayırlı uğurlu olsun. 

Sayın Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk beyefendinin girişimleri ve çabalarıyla DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve DSİ 4.Bölge Müdürü ile görüşmelerinin neticesinde Kurban Bayramı’ndan sonra Acı Su Deresi’nin ıslah, kasaba içerisinden geçen köprü ve menfezin ise yapım çalışmasına ivedi şekilde başlanacaktır. Her zaman varlığıyla, desteğiyle yanımızda olan kasabamızı yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Halil Öztürk’ten Allah razı olsun.

Kaynak: Haber merkezi