Sosyal medya platformu TikTok'ta müstehcen içerikli canlı yayınlar yaparak gündeme gelen ve iddialara göre 1 saatte 100 bin lira topladığı söylenen 'Laz Kızı' lakaplı G.D., yaşadıklarını ve kazandıklarını Show Haber'e anlattı. G.D., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

G.D., "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu." şeklinde konuştu. Kendisine yöneltilen iddiaları reddeden G.D., TikTok üzerinden elde ettiği geliri açıkladı.

Yayınlarında kocasının da görünmesiyle ilgili olarak ise G.D., "Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki... Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu." ifadelerini kullandı.

G.D., savunmasında TikTok'ta kendisinden daha kötülerinin olduğunu belirterek, "Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam." şeklinde konuştu. G.D.'nin açıklamaları, TikTok platformundaki içerik üreticilerinin yaşadığı çeşitli zorlukları ve tartışmaları bir kez daha gündeme getirdi.

laz-kizi-tiktokta-goguslerini-ac-p711_cover

Kaynak: Haber Merkezi