ÇSB bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 Programcı ve 2 Çözümleyici Sözleşmeli Kamu Personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Sınavla ilgili ayrıntılar belli oldu iş başvurusu başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 4/B Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere Programcı ve Çözümleyici personel alımı için adaylar iş başvurularını 31 Aralık 2023 son başvuru günüde dahil olmak üzere iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.ÇSB Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Aday olmak isteyen istekli kişiler iş başvurularını belirtilen zamanda elektronik ortamda Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebileceklerdir.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere adayların iş başvuru süreci elektronik ortamda gerçekleştirileceği için adaylardan herhangi bir belge talep edilmeyecektir.

ÇSB Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Başvuru Şarları Neler?

Programcı 2 Kişi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinden birinden mezun olmak.

Programcı 2 Kişi Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden birinden mezun olmak, Bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelemek veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Programcılığı sertifikasına sahip olmak, En az iki programlama dili bildiğini belgelemek.

Çözümleyici Alımı Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden birinden mezun olmak. En az iki programlama dili bildiğini belgelemek, Kamu veya özel sektördeki bilgi işlem merkezlerinde en az 1 yıl çalışmış olmak ve belgelemek.

Bütün adaylar için Kamu Personel Seçme Sınavı 2022 KPSSP3 En az 60 Puan ve İngilizce En az 60 Puan D Düzeyi puan almış olmak başvuru için aranan başvuru şartıdır.

Kaynak: Haber Merkezi