20240222 104032

Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Emin Erkeç Kırıkkale Belediyesi’nin altyapı hizmetlerinde sınıfta kaldığını, asli hizmetlerini yapmadığını ancak seçim arefesinde Roketsan üzerinden insanlara umut ve hayal pazarladığını ifade etti.

Büyükşehir Parkı Milli Emlak’a mı Verildi? 
Başkan Adayı Emin Erkeç, KaleHaber’e yaptığı açıklamada AK Parti’li Kırıkkale Belediyesi’nin büyük bir övgü ile bahsettiği 50 dönümlük Büyükşehir Parkı’nın Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildiğine yönelik duyumlar aldığını belirterek Kırıkkale Belediyesi’nin bu konuda kamuoyuna bilgi vermesi gerektiğini ifade etti.
Yeni Bir İsraf Projesi
Kırıkkale’de son dönemlerde atıl yatırımların sayısı arttığına dikkat çekerek’’Çeşnigir Kanyonu, Obaköy,Yeşil Vadi gibi ciddi paralar harcanan projeler şu an atıl durumda.Ağaçlar kurudu.Kimsenin gittiği yok,bakımsızlıktan çürüyor.Şimdi de AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan büyük bir müjde ile Dinek Dağı’na park yapılacağını ifade ediyor.Yani bir atıl tesis daha geliyor.’’şeklinde konuştu.


Yol Yok, Su Yok
Başkan Adayı Erkeç,açıklamasının devamında’’AK Parti Kırıkkale halkına hayal pazarlıyor.Roketsan’a işçi alınacak vaadiyle yıllardır yapamadıkları hizmetleri kapatmaya çalışıyorlar. Kırıkkale’de yol yok ,içme suyu yok. Kültür ve sosyal proje yok. Ayrıca Büyükşehir Parkı’nın Milli emlak Müdürlüğü’ne devredildiği söyleniyor.Bu konuda açıklama bekliyoruz’’şeklinde konuştu.

Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Emin Erkeç ,belediyeyi kazandıkları takdirde insana dayalı şeffaf belediyecilik yapacaklarını dile getirdi. 

Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Emin Erkeç, Zafer Partisi seçimlerden sorumlu İl Başkanı Ahmet Sevinç, Zafer Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Arif Canbuldu, Zafer Partisi Bahşılı Belediye Başkanı Adayı Mert Özmen Kale Haber’i ziyaret etti.

Kaynak: Haber merkezi