Büyük Birlik Partisi Keskin'de iddialı

'Seçimin Sürpriz Partisi olacağız' diye her toplantıda ve ortamda dile getiren Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanı Hamza Beydeş Keskin seçimlerinin Büyük Birlikten yana olduğunu ifade etti.

3 dönem Keskin'de Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Yahya Ucaçelik'in Büyük Birlik Partisi'nden Keskin Belediye Başkan Adayı olmasının ardından Ucacelik taraftarları ve sevenleri siyasi rotalarını Büyük Birlik Partisine doğru çevirdiler. Büyük sürpriz ise akşam saatlerinde yaşandı. AK Parti'nin uzun yıllar İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Hamza Kutluca partisinden ayrılarak Büyük Birlik Partisi'nden İl Genel Meclis Üyesi Adayı oldu. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Hamza Beğdeş bugün Keskin'de incelemelerde bulundu. Hamza Kutluca ,Yahya Ucaçelik ile birlikte partilerle bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yaptı.

Beğdeş " Partimiz Keskin'de çok iddialı bir konuma gelmiştir .Kırıkkale'de belli ilçe ve kasabalarda adaylarımız adeta 24 saat çalışmaktadır .Tüm gösterdiğimiz adaylar aktif bir şekilde sahadadır. Herhangi bir yerden adayımızı çekmemiz söz konusu değildir .Bu tür söylentiler partimizin gücünü bölmek için ortaya atılmış bir siyasi oyunlardır."dedi.

Kaynak: Haber merkezi