Büyük Birlik Partisi 31 Mart için çalışıyor

Kırıkkale Büyük Birlik Partisi Teşkilatı Genel Başkan Mustafa Destici ile görüşme yaparak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için bilgi verdi.

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanı Hamza Beydeş ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Önder genel merkezde Kırıkkale raporunu genel başkana sundular.

Amaçlarının Kırıkkale'nin her yerinde aday çıkartmak olduğunu belirten Beğdeş ve Önder Kırıkkale'de 4300'e yakın üye kaydı yaptıklarını ve il binasını şehir merkezine taşıdıklarını ifade ettiler.

 Büyük Birlik Partisi'nin özellikle Yahşihan, Bahşılı Keskin ve birkaç beldede büyük sürprizler yapacaklarını ifade ettiler. Kırıkkale merkez için hazırlıklarında başlayan Büyük Birlik Partililer bu seçimde oyunu en çok arttıran partinin kendileri olacağını iddia ettiler. il ve ilçe başkanının çalışmalarından memnuniyetini dile getiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici geçmiş yıllarda Kırıkkale'de Büyük Birlik partisine ciddi oylar aldığını son seçimde ise Keskin Belediyesini kazandığını hatırlatarak Kırıkkale seçmeniyle Büyük Birlik partisinin arasında samimi bağlar olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi