Kırıkkale’nin sevilen başkanları, SMA Tip-1 kas hastası Yiğit Hamza’nın kampanyasını tamamlamak için bir araya geliyor. Canlı yayında gerçekleştirilecek bu özel etkinlik, Yiğit Hamza'nın tedavisi için gereken yardımın toplanmasını amaçlıyor.

İlyas Şen’in moderatörlüğünü yapacağı programda, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Varlı yer alacak. Bu değerli isimler, kamuoyunda ses getirerek Yiğit Hamza için toplanan yardımların tamamlanmasına katkıda bulunacaklar.

445095901 965803498884314 41370030462365016 N

Program, 20 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’de Kırıkkale TV’nin Facebook ve YouTube hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kırıkkale halkının yoğun ilgisini çekmesi beklenen bu yayın, Yiğit Hamza'nın tedavi masraflarını karşılamak için düzenlenen kampanyanın son aşamasını oluşturuyor.

Etkinlikte, Yiğit Hamza’nın durumu ve tedavi süreci hakkında bilgiler paylaşılacak, yardım toplama sürecine dair gelişmeler ve katkıda bulunmak isteyenler için gerekli bilgiler sunulacak. Canlı yayın boyunca yapılacak bağışlar, Yiğit Hamza'nın hayatını değiştirecek tedavi için büyük önem taşıyor.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yaptığı açıklamada, “Bu küçük kardeşimizin sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Kırıkkale’nin desteği ile Yiğit Hamza’nın tedavi sürecini tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise, “Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı. Kırıkkale TSO Başkanı Ahmet Varlı da, “Yiğit Hamza’nın hayata tutunması için başlattığımız bu kampanyada sona yaklaşmış bulunuyoruz. Herkesi desteğe davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu önemli yayını kaçırmamak için bugün saat 20:00’de Kırıkkale TV’nin sosyal medya hesaplarını takip edin. Yiğit Hamza'nın sağlığına kavuşması için herkesin desteğine ihtiyaç var. Gelin, bu anlamlı kampanyaya hep birlikte katkıda bulunalım ve Yiğit Hamza’ya umut olalım.

Kaynak: Haber Merkezi