I M G 20240302 W A0015

İl Başkanı İsmail Akçin, Yahsihan belediye başkanı Selami Göbül, kadın kolları başkanı, gençlik kolları baskanı katılım sağladı.

I M G 20240302 W A0010

Programa Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Tonbaz andımızı söyleyerek başladığı konuşmasına "Tek başımada olsam bu andımızı Cumhuriyet Meydanında söyleyecegime yemin ediyorum." dedi.

Başkan Adayı Ahmet Tonbaz iktidarada muhalefetede yüklenerek, bu iktidari ayakta tutanların muhalefet olduğunu ifade etti.

I M G 20240302 W A0014

Belediye başkanı Mehmet Saygılı hedef alan BTP adayı Podium üstü köprüler mevkisinde engellilerin yolunu yapamayan başkan tekrar aday ,Bağdat köprüsünde yaya geçidindeki ciddi soruna değinen başkan adayı projelerin den bahsederek "Bizim elimizde milli ekonomi modeli,sosyal devlet milli devlet eserlerinde tüm projelerin alt yapısının mevcudiyeti var "dedi. "Bu meydanda iktidarada muhalefetede bu zamana kadar sorgulamayan soruları BTP olarak biz soracağız." dedi.

BTP başkan adayı diğer siyasi parti adaylarına başarılar dilerken "Kardeş ce bir yarış olsun,hiçbir vatandaşımızın gönlü kırılmadan, hiçbir siyasimize hakaret iftira etmeden,adaylarımızın ve parti lerinin hizmet yarşında olmalı" şeklinde ifade etti.

"Bizi BTP'yi genel başkan Hüseyin Baş beyi takip de kalın ,gelecek 5 yıla önümüzdeki 10 yıla bu meydanda binlerce Kırıkkalelimizle beraber olacağız ."dedi.

Kaynak: Haber merkezi