Televizyon dünyasının saygın ve sevilen oyuncularından biri olan Andre Braugher, 61 yaşında hayatını kaybetti. "Brooklyn Nine-Nine", "Homicide: Life on the Street", "Men of a Certain Age" ve "Glory" gibi unutulmaz yapımlarda başarılı performansıyla tanınan Braugher, bir süredir devam eden bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Braugher'in Kariyeri: Chicago'da doğan ve Stanford Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra The Juilliard School'da drama eğitimi alan Andre Braugher, uzun ve başarılı bir kariyere sahipti. 1992-1998 yılları arasında yayımlanan NBC dizisi "Homicide: Life on the Street"te canlandırdığı Dedektif Frank Pembleton rolüyle Emmy ödülü kazanan Braugher, 2013-2021 yılları arasında ise Fox-NBC sitcom'u "Brooklyn Nine-Nine"daki Yüzbaşı Raymond Holt karakteriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından sevilmişti. Kariyeri boyunca toplamda 11 kez Emmy'ye aday gösterilen Braugher, televizyon endüstrisinde unutulmaz izler bıraktı.

Brooklyn Nine-Nine Ekibi ve Hayranlarının Tepkileri: Brooklyn Nine-Nine'ın başrol oyuncusu Terry Crews, Braugher'ın ölümü üzerine Instagram'da paylaştığı duygusal bir mesajda, "Seni tanımaktan, seninle gülmekten, seninle çalışmaktan ve yeri doldurulamaz yeteneğini izleyerek sekiz muhteşem yılı paylaşmaktan onur duyuyorum. Aramızdan çok erken ayrıldın. Bana çok şey öğrettin. Seni tanıma deneyimim için sonsuza kadar minnettarım." ifadelerini kullandı. Brooklyn Nine-Nine'ın diğer yıldızı Chelsea Peretti de Instagram'da, "Seninle böyle bir yolculuğa çıktığım için sonsuza kadar şanslıyım." diyerek duygularını paylaştı.

Televizyon dünyasının değerli oyuncularından biri olarak kabul edilen Andre Braugher, unutulmaz performansları ve sevgiyle anılan bir kariyerin ardında iz bıraktı. Oyuncunun ailesi, sevenleri ve hayranları, Braugher'ın kaybıyla derin bir üzüntü yaşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi