Screenshot 7

Bozkır Dağcılık, Ankara'nın en yüksek dağlarından biri olan İdris Dağı'nda gerçekleştirdiği kış tırmanışıyla dikkat çekiyor. Her hafta düzenledikleri programlarla doğa tutkunlarını bir araya getiren kulüp, dondurucu soğuğa rağmen 38 kişinin katılımıyla başarılı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Screenshot 1-6

Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Başkanı Vedat Durudoğan, faaliyetlerine yoğun ilgi olduğunu belirterek, 2024 yılı faaliyet programlarında şehir içi, şehir dışı, kamplı ve günü birlik birçok etkinlik planladıklarını dile getirdi. Durudoğan, kulübün amacının her yaş grubundan insanı doğayla buluşturmak olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin dört bir yanına üyelerini götürmek istediklerini söyledi.

Whatsapp Image 2024 02 05 At 11.36.49 (4)

"Dağcılık sporunu Kırıkkale'de sevdirmek ve geliştirmek istiyoruz" diyen Durudoğan, sağlığı elverişli olan herkesi faaliyetlerine beklediklerini ifade etti. Kulüp olarak doğa sporlarına ilgi duyan herkesi, yaş sınırlaması olmaksızın faaliyetlerine katılmaya davet eden Başkan, hedeflerinin Kırıkkale'de dağcılığı yaygınlaştırmak olduğunu belirtti.

Whatsapp Image 2024 02 05 At 11.36.50

Kaynak: Haber Merkezi