Bir israf projesi daha...

Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Emin Erkeç AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ın Dinek dağına yapılacak olan Sosyal Tesis ve Park projesini Milli İsraf olarak değerlendirdi.


Yeni Bir İsraf Projesi


Başkan Adayı Erkeç Kırıkkale’de son dönemlerde atıl yatırımların sayısı arttığına dikkat çekerek’’Çeşnigir Kanyonu, Obaköy,Yeşil Vadi gibi ciddi paralar harcanan projeler şu an atıl durumda.Ağaçlar kurudu.Tuvaletler kapalı.Esyalar kırık.Dökülüyor.Kimsenin gittiği yok.Bakımsızlıktan çürüyor.Şimdi de AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan büyük bir müjde ile Dinek Dağı’na park yapılacağını ifade ediyor.Yani bir atıl tesis daha geliyor. Milli Servet bu şekilde gereksiz harcamalara gidiyor. Bu milletin parasını yazık. Yeni tesis yapacaklarına yaptıktan sonra 'burayı kimlere veririz de çalışır 'diye düşündükleri bakımsızlıktan dökülen tesislerin yeniden canlandırılmasına kafa yorsunlar’’şeklinde konuştu.

Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Emin Erkeç ,belediyeyi kazandıkları takdirde insana dayalı şeffaf belediyecilik yapacaklarını dile getirdi.  

Kaynak: Zafer Partisi il başkanlıgı