Betül Eroğlu ,oldukça sert konuştu

İyi Parti'nin emektar siyasetçilerinden eski kadın kolları başkanı ve İyi Parti Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi adayı Betül Eroğlu yaklaşık 3 yıldır Kırıkkale'yi adım adım geziyor.

Özellikle Kırıkkale'nin kenar mahallelerinde büyük bir dramlar yaşandığını belirten Betül Eroğlu şehiri yönetenlerin ve belediye başkanının  bu sefil hayatlardan haberdar olmadıklarını üzüntüyle takip ettiğini dile getirdi.

F B I M G 1710500673860

MAKAMINDAN ÇIKMADI

HALKI UMURSAMADI

Yetkilerin vatandaşları kaderine terk ettiğine tepki gösteren Betül Eroğlu " Siyaset makamdan değil. Sahadan takip edilir.İyi Parti kurulduğu günden bu tarafa sahada olmaya özen gösterdi. Bu süre içerisinde Kırıkkale'yi her caddesi'ne sokağına kadar tanıdım. Ancak gördüğüm Kırıkkale ile Zafer Caddesi'nde Kırıkkale çok farklı. Özellikle kenar mahalleler kamu hizmetinden mahrum. Belediyecilik zaten bitik. Dert yükü olmuş insanları kimsenin arayıp sorduğu yok. Şehrin Belediye Başkanı makam odası yapmakla vaktini geçirdi .O makamda hangi gariban aileyi ağırladı. İnsanların kapısı çalınmamış , dertleri sorulmamış .Roketsan hizmetine yapışarak seçimi almaya çalışanlar keşke bu hizmete yapıştıkları kadar da kenar mahallindeki drama yapışsalardı.

Lüks lokantalarda bakan ağırlayacaklarına keşke kenar mahallede bir garibanın sofrasına çat Kapı gitselerdi. 10 yıldır bunu yapmadılar .Bugün yapsalar da fotoğraf servis etmekten başka bir hizmet olmadığını herkes biliyor .Kendilerine 4 makam yapanlar maalesef ki Milletin gönlünde makam sahibi olamadılar .Bu bakımdan İyi Parti olarak mecliste Kırıkkale'nin tüm mahallerine eşit olacağız. Mahalle, cadde sakinlerininde sesi olmaya talibim . Duyduklarımı bile anlatmaya , Yüreğim el vermiyor."şeklinde konuştu.

F B I M G 1710500666949

BİATÇI MECLİS DEĞİL

HALKIN MECLİSİ OLACAK

Betül Eroğlu Kalehaber'e açıklamasının devamında "Biz mahallelere iyi Parti olarak sadece broşür dağıtmaya oy istemeye gitmiyoruz .Gittiğimiz her Cadde sokakta görüştüğümüz insanların taleplerini not alıyoruz. Belediyeyi kazandığımızda bu talepler doğrultusunda Kırıkkale yöneteceğiz. Kazanırsak inşallah bu hizmetleri en kısa sürede getireceğiz. Kazanamazsak da yine bu insanların belediye meclisinde sesi olacağız .Sorunlarını dile getireceğiz. Belediye meclisi artık biatçı insanlardan oluşmayacak. Halkın temsilcilerinden oluşacak."şeklinde konuştu.

F B I M G 1710500678377

Betül Eroğlu Kırıkkale'nin son dönemlerde yetiştirdi aktif bayan siyasetçileri arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber merkezi