2024 Zabıta Memuru Alımı Yeni Başvuru Kılavuzu Açıklandı! KPSS 60

Kamuya 2024 yılı yeni zabıta memuru alımı başvuruları açıklandı. Başvurular, süreç ve tüm detaylar bu haberimizde hemen inceleyebilirsiniz.

İşte detayların yer aldığı yazımız.Amasra Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere zabıta memuru alım ilanı açıklandı. Kadrolu zabıta memuru alımında başvurular Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 9. Derece kadrolara olacak. İşte başvurulara dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, İngilizce YDS’de en az (E) düzeyinde puan almış olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.Zabıta alımı başvuru mezuniyet şartları nelerdir?

1 Zabıta Memuru GİH 9. derece kadroya olacak. İşletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, siyaset bilimi, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, yerel yönetimler lisans programlarının birinden mezun olmak, Erkek/Kadın KPSSP3 60.

1 Zabıta Memuru GİH 9. derece kadroya olacak. Herhangi bir lisans programından mezun olmak, YDS (İngilizce) sınavında en az (E) seviyesinde puan almış olmak, Erkek/ Kadın adaylar KPSSP3 60.

Amasra Belediyesi zabıta memuru alımı başvuru süreci

Amasra Belediyesi bünyesinde memur alımları için adaylar başvuru belgelerini 05 Şubat 2024-09 Şubat 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Belediye Yazı İşler Müdürlüğü; Kum Mahallesi Küçük Liman Cad. No:2 Amasra/ BARTIN adresine şahsen müracaat ederek teslim edeceklerdir. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi