I M G 20240326 W A0034(1)BBP il başkanı ;Yüreğimiz hala yanıyor

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanı Hamza Beğdeş Partinin kurucusu merhum I M G 20240326 W A0037

YÜREĞİMİZDE DİNMEYEN ACI

Hamza Begdeş yaptığı açıklamada "sevgili kırıkkkaleli hemşehrilerimiz büyük birlik partisi kurulduğu 1993yılından bu yana olmazssa olmazların partisi olmuştur. Sebebi sadece ve sadece merhum Muhsin başkanımızın duruşundan ve görüşünden taviz vermediği vatan ve millet sevdası olmuştur bu Sevda uğruna heryerde doğrunun yanında tüm cihanda islam -Türk davasında ne pahasına olursa olsun adaletin yanında olmuştur .Bende şahsım ve teşkilatım olarak aynı görüşte devam etmekteyiz. Belki bir Muhsin Yazıcıoğlu olamayız ama yolundandanda geri kalmayız Allah’ın izniyle nizamı alem için İlah-ı Kelimetullah diyen bir dava nasıl sahipsiz bırakılır ?vatansız yurtsuz milletin herdaim öksüz olduğu günümüz coğrafyasında heryerde söz sahibi olmuş siyonizm güçlerinin karşısında duruş sergileyen tek liderdir ."dedi.

ANISI EN BÜYÜK MİRAS

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanı Beğdeş açıklamasının devamında "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız hal böyleyken ülkemiz genelinde herkes Muhsin Başkan deyip anısına geçmişine helal getirmeyen hakkında bir kötü izi olmayan bir liderin sevdası neden bu kadar sahipsiz herkes doğruyu ister . Doğruyu söylemekten korkar herkes adaleti ister ama adalet nerde diye soran olmaz bizler Alperen’ler bu amaç ve hedefte herdaim bu vatan uğruna yeri geldiğinde canı pahasına her türlü mücadele yi ve desteği her daim milleti için verecektir kimse şehit liderimiz rahmetli Muhsin başkanın hem sağlığındaki duruşundan hemde şehadetinden siyasi prim derdine düşmesin doğru tektir birdir öyleyse ya yanımızda duracaklar yada karşımızda bizde bilelim kim ne kadar dürüst Muhsin başkanımızında dediği üzere ben ve alperen kardeşlerim fırıldaklığı kabul etmez. Ben il başkanı olarak yaklaşık bir yıldır bu mücadeleyi veriyorum. Sadece ve sadece doğru adaletli Muhsin Yazıcıoğlu misyonunda ve partisi vizyonunda bir duruş sergilemek için çok büyük çabalar verdim ve son nefesime Kadar da özellikle de rahmetli genel başkanım Muhsin Yazıcıoğlu’nun 15 senedir faili meçhule dönüşmüş davasını aydınlatmadan bırakmayacağım." Şeklinde konuştu.

I M G 20240326 W A0035

BBP İLKELİ PARTİDİR

Büyük Birlik Partisi'nin siyasette net bir duruşu olduğunu belirten başkan Beydeş" A partisine B partisine ne yama oluruz nede kimsenin gölgesinde kalırız .Hiç bir siyasi parti gibi ne rant ta ne menfaatte ne çıkarda ne yalanda ne dolanda işimiz olmaz.Rabbim nasip etmesin tek menfaatimiz vatanımız milletimiz için yapılacak hertürlü faydalı yararlı koruyan büyüten projeler için olur oldu olası ta 20'li yaşlardan bu yana devletin milletin adil güçlü milletini büyütme sevdası olan bir lideri dünya tanıdı dünya Türk devletlerindeki oluşumları sia nın bile dikkatini çekmiş kendilerine tehlike görmüşler fakat kendi Milletimiz bu kıymetin değerini anlamamıştır biri de il başkanı olarak bensem bu davanın hakkını veremedik çünkü daha adaleti bulamadık 15 yıl oldu. Her ölüm yıldönümünde hatırlanması bende tarif edilemez acılar bırakıyor. Ciğerlerimiz sızlıyor .Hal böyleyken mevcu veya diğer siyasi partiler neden daha ilerici bir bakışa sahip değiller neden daha bağlayıcı birleştirici bir siyasete sahip değiller. Bizler birlik olalım beraber olalım diyoruz. Yanlış mı ? 25. Mart 2009 da şehadete erdiği tarihin seneyi anma proğramlarında şehit lider rahmetli Muhsin yazıcıoğlu başkanımız adına yemekler davetler ve duayı tilavetler de bulunduk. "Dedi.

MİTİNĞLERE DAVET

Başka açıklamanın son bölümünde " Rabbim bizleri bu doğru yoldan ayırmasın. Bir an öncede şehidimizin davası aydınlatılsın bizim için en büyük ödül o olcak çünkü adalet yerini bulacak gelelim siyasi bölümüne seçmenimize rabbim le kulun arasındaki tek ulaşım olan vicdanına bırakıyorum . Bizden başka herkes Muhsin Başkanın dirisindende prim yapmaya çalıştılar. Ölümündende prim yapmaya çalıştılar .Çünkü hiçbirinde olmayanlar vardı .Rahmetlide ama gün gelmiş şimdi davasına sahip çıkma zamanıyken dava sahipsiz bırakılmaya çalışılıyor .Şahsım olarak bu davaya 30 yıldır ömür vermişim. Sonuna kadarda davamda olacağım .Başta ailem, sülalem ,alperenlerimiz gençlerimiz ve dava arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyor bu mücadele sahipsiz değil herkes bilsin istiyorum birlik ve beraberlikle büyeyelim .29 Mart saat 16:00 Keskin'de 30 u saat 16:00 da Karakeçili'de mitinglerimiz var bütün Kırıkkaleli hemşehrilerimiz davetlidir." Şeklinde ifade etti.

I M G 20240326 W A0038

Kaynak: Haber merkezi