BBP Bahşılı seçimlerinde iddialı

I M G 20240122 W A0034

Seçimin sürprizi Büyük Birlik Partisi olacak.Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanı Hamza Beğdeş Kale Haber'e özel açıklamada bulundu .

I M G 20240122 W A0040

Büyük Birlik Partisi hafta sonu BBP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz ve Genel Sekreter Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Üzeyir Tunç ve katılımıyla Bahşılı'da Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Kacar'ın seçim bürosunu açılışını yaptı. 

I M G 20240122 W A0036I M G 20240122 W A0038I M G 20240122 W A0041

Yaklaşık 400 kişilik bir grupla yapılan açılış sonrası Büyük Birliğin Bahşılı ve Kırıkkale'de sandıkta var olacağının mesajı verildi. Bahşılı'da ki açılış sonrası geçtiğimiz hafta hizmete giren Marina'da yenilen yemek sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi. Büyük Birlik Partisi'nin Bahşılı'daki aday tanıtım programındaki kalabalık ilçe siyasi kulislerini bir anda hareketlendirdi.

Beğdeş , ilçelerde belediye başkan adaylarını ay sonuna kadar açıklayacağını bazı ilçeler de isimlerin net olduğunu bazılarında dengeleri değiştirecek sürpriz isimler olduğunu beyan etti.

İlk startı Bahşılı'dan vermesiyle alakalı olarak çocukluğunun geçtiği ilçe olarak belirtti.

"Artık insanlara hizmet getirecek birileri olsun. Kırıkkale halkı töhmetten kurtulsun. Kişi yada kişiler önemli değil. Güzel profil olsun. Gerçek hizmet adamı olsun . Desteğimizi esirgemeyeğiz ."dedi 

Bu seçimlerde sürpriz parti olduklarını üye sayılarının merkez de 4.300'e yaklaştığını ,Kırıkkale halkının gerçekten doğru gerçekçi duruş istediklerini söyledi. Beydeş "Amaç ülke bekası ise bu milli birliktelikten gelir." diyerek bununda "Parti misyonumuzda mevcut" olduğunu belirtti .

Vatandaşın sahte sözlerden bıktığını artık bazı bekleyişlerden yorulduğunu belirtti.

Ekip çalışmalarını çok büyük seviyelere getirdiklerini söyledi . Başkan Hamza Beğdeş "İl yönetimimiz ve merkez ilçe başkanımız Fatih Önder bey durmadan çalışıyor. Bizim görünmeyen kahramanımız ise ana gücümüz ise ,kadınlarımız. Üye sayımızın artışında ve partimizin hızla büyümesinde en büyük etkenlerden birisi ise partili bayanların sahada aktif çalışmasıdır .Zaman durma zamanı degil. Artık vatandaşın sesi duyulsun sözler ciddiye alınsın istiyoruz ."dedi.

Kaynak: Haber Merkezi