Bayan aday iddialı,Keskin hizmet görecek

F B I M G 1705934709857

Keskin'in bayan adayı aktif bir şekilde çalışmaları ile dikkat çekiyor. Şebap Yücel Gedikali Keskin Belediyesi'ne bayan eli değdirmeye oldukça kararlı .

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabap Yücel Gedikali seri şekilde çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinde ise vatandaş Keskin Belediyesinin yıllardır çalışamadığını verimli belediyecilik hizmeti sunamadığından yakınıyorlar.

Keskin'in makus kaderini değiştirmede kararlı olduğunu dile getiren Gedikali, esnaf ziyaretlerinde kendisinin sunduğu çözüm önerilerini sunuyor.

Keskin'in tarihi ilçe olmasına rağmen hizmette sınıfta kaldığını ,Belediye Başkanlığının verimli çalışmadığına eleştirerek Keskin Belediyesi'ne kadın eli değdiği takdirde yeni bir değişimin kaçırılmaz olduğunu vurguluyor.

 Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Keskin'de ziyaretlere ve seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçildiği takdirde 'Üretime dayalı belediyecilik anlayışını geliştirerek tarım kooperatiflerine ağırlık vereceğini Keskinli hanımların ürünlerini pazarlayarak ek gelir temin edeceğini ifade eden bayan aday Şebap Yücel Gedikali gittiği her yerde yakın ilgi görüyor.

Bayan aday olarak Keskinli bayanlardan özellikle destek isteyen Gedikali Belediye Başkanı olması durumunda bayanların üretime katacağını ve üretim Kooperatifi kuracağını dile getirdi.

Başkan adayı Gedikali açıklamasında" Keskin Kırıkkale'nin en tarihi ilçesi fakat hizmette de en geri ilçesi diyebiliriz. Yıllardır muhalefetten ve iktidardan belediye başkanları olmuş ancak beklenen hizmet, özlenen hizmet bir türlü gelmemiştir. Belediye başkanlığını kazandığımız takdirde Keskin de büyük bir değişim olacak. Belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz ? Yeter ki halkımız 31 Mart 2024 Mahalli Idareler seçimlerinde oyunu bizden yana kullansın." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi