Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kentte görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen yemekte muhtarlarla tek tek ilgilenen Başkan Önal, göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Yerel yönetimlerde muhtarların önemine vurgu yapan Başkan Önal, “Muhtarlarımız, mahallelerimizde belediyemizin gören gözü, işiten kulağıdır. Vatandaşlarımızla aramızdaki en güçlü bağ olan muhtarlarımızla birlikte Kırıkkale’mizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da istişare içinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yaralı Puhu Kuşu Tedavi Altına Alındı
Yaralı Puhu Kuşu Tedavi Altına Alındı
İçeriği Görüntüle

Programda söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Behsat Kürkçü, Belediye Başkanı Önal’a teşekkür ederek, “Belediyemiz ile kurduğumuz yapıcı diyalog, mahallelerimizin sorunlarının çözümüne büyük katkı sağlıyor. Bu iş birliğinden son derece memnunuz.” dedi.

Toplantı, karşılıklı iyi dileklerin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi