Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal Kalehaber'e yapmış olduğu açıklamada takımın giderlerini karşılamaktan maddi olarak zorlandıklarını belirterek acilen 2 milyon TL'ye ihtiyacı olduklarını ifade etti.

 Şeref Akbal açıklamasında Kırıkkale'de forma reklamı almak istediklerini ancak Kırıkkale'den hiçbir firma ve kurumun bu talebe sıcak bakmadığının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

 Kırıkkalegücü'nun 2. yarı forması reklamı için 500.000 TL talep ettiklerini gerekirse bu rakamda indirim yapmaya da razı olduklarını ifade etti.

Başkan Akbal açıklamasında :Kırıkkale gücü Futbol Spor Kulübü bünyesinde sporcularla beraber 40 civarında personelimiz var .Ciddi giderlerimiz var. Yemek, otobüs ,çalışanın giderleri gibi masraflarımız artarak devam ediyor. 6 milyon tl  civarında borcumuz var. 2 milyon gibi bir gelirimiz olsa ciddi oranda rahatlayacağız. Kalecimizin birini sattık. Asgari ücretle sahada top koşturmak üzere 5 futbolcu ile anlaşma yaptık. Kırıkkale'den destek bekliyoruz .Kırıkkale'nin yöneticilerden Kırıkkale gücüne katkı sağlamalarını istiyoruz. Kırıkkalegücü şanlı geçmişi ile Kırıkkale'de herkesin takımı ,her kesimin ortak heyecanıdır. Kulübümüze bir destek çıkılması durumunda ligin üst sıralarına doğru tırmanışa geçeceğimize kanaatın tamdır .Bu bakımdan maddi desteğe ciddi manada ihtiyacımız vardır ."dedi .

Klüp Başkanı Şeref Akbal açıklamasının devamında Modalife ve Sinerji firmasının Kırıkkalegücü Futbol Spor kulübüne maddi destek taahütlerini yerine getirdiklerini belirterek firma sahiplerine de özel teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi