Kırıkkalegücü Futbol Spor Klübü Başkanı Şeref Akbal Kalehaber'e yaptığı açıklamada 2.yarıya hazırlıklarının tamamlandığını ve takımın motivesinin yüksek olduğunu söyledi .

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele veren Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü şu an 19 puanla 7. sırada yer alıyor.

Kulüp Başkanı Şeref Akbal yapmış olduğu açıklamada Kırıkkale iş dünyasına ve yöneticilere seslenerek ikinci yarıda yapacakları 7 deplasman için kendilerine 7 sponsor bulunmasını istedi.

Akbal açıklamasında "2. yarıda takımımızın başarılı olabilmesi için Kırıkkale halkının desteğine ihtiyacımız var.   Kırıkkalegücü Kırıkkale'nin Ortak değeridir. Ortak paydası.Ortak sosyal aktivitesi ve ortak değeridir. İkinci yarıda deplasman için 7 defa rakip takımların sahasına gideceğiz .Her biri 100 bin TL olmak üzere 7 tane firma ve kuruluşun sponsorluk desteğine ihtiyacımız var. Buradan Kırıkkale'de iş dünyasına ve yöneticileri sesleniyorum. ikinci yarıda lütfen takımınızı yalnız bırakmayın. Özellikle 28 Ocak 2024 'de kendi evimizde yapacağımız Grup lideri Kepez maçına tüm Kırıkkale halkını davet ediyorum."dedi.

Kaynak: Haber Merkezi