Keskin'in su sorunu çözeceğiz

Gelecek Partisi Keskin BeI M G 20240206 W A0168lediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali ev ve esnaf ziyaretlerine devam ederken Keskin'in en büyük problemi olan su problemini köklü bir şekilde bir yıl içerisinde çözeceklerini ifade etti.

SUSUZ MAHALLE KALMAYACAK

Kalehaber'e özel açıklamada bulunan Gedikali " İlçemizin en öncelikli sorunlarından biri olan su sorunu 1 sene içerisinde çözülecek. Altuntaş, Yenimahalle ve Bozkurt mah. Yüksek kodlarına su deposu yapılarak yaz aylarında bu mahallelerin susuz kalmasının önüne geçilecektir."dedi.

ŞEHİRCİLİK GELİŞECEK

I M G 20240206 W A0167

Keskin'in belediyecilik anlamında ,Şehircilik yönünde eksikleri olduğunu belirterek "Keskin’in ivedilikli sorunlarından birisi olan imar planı, çevre ve şehircilik müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yeniden yapılandırılacak, ilçemiz harabelerden temizlenecek Keskin’ni hakettiği güzel ve temiz görüntüye kavuşturacağız."şeklinde ifade etti.

Başkan adayı Gedikali  bayanlara yönelik projelerin olduğunu belirterek Keskin için değeri olan insanların yaşadığı evlerin restore edilerek gelecek nesillere aktarılması için de projeler üretiyor. Keskinli Keman Üstadı Seyit Çevik'in  yaşadığı evin içler acısı olduğunu belirten başkan buraların restore edilmesi gerektiğini ifade etti

Kaynak: Haber merkezi