Çözülmeyen soru kalmayacak

Başaran Koleji çözülmeyen soru kalmayacak sloganı ile yeni bir kampanya başlatarak Öğrencilerin sınavda en fazla soru yapabilirlik düzeyine getirmeye çalışıyor.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada" LGS’ye güçlü bir akademik programla hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizin yanı sıra, çalışmalarını büyük bir motivasyonla devam ettiren 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla başlattığımız “Çözülmeye soru kalmayacak” projemiz amacına ulaştı. Hafta başında başlattığımız projemiz sayesinde gördük ki okulumuzun her bir köşesinde ellerinde kitaplarla karşımıza çıkan öğrencilerimiz ders aralarında dahi öğretmenlerini boş bırakmadılar.

Başaranda geçirdikleri her anı gelecekleri için en verimli şekilde geçiren öğrencilerimiz ile muhteşem sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.

Bize Başaran yeter.rogramla hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizin yanı sıra, çalışmalarını büyük bir motivasyonla devam ettiren 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla başlattığımız “Çözülmeye soru kalmayacak” projemiz amacına ulaştı. Hafta başında başlattığımız projemiz sayesinde gördük ki okulumuzun her bir köşesinde ellerinde kitaplarla karşımıza çıkan öğrencilerimiz ders aralarında dahi öğretmenlerini boş bırakmadılar.Başaranda geçirdikleri her anı gelecekleri için en verimli şekilde geçiren öğrencilerimiz ile muhteşem sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.Bize Başaran yeter." İfadesine yer verildi.

Kaynak: Haber merkezi