Kırıkkale Gençlik Merkezi'niziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı  Dr. Enes Eminoğlu, merkezinde bulunan atölyeleri gezerek gençlere eğitim öğretim hayatlarında ve merkezimizde yürütülen faaliyetlerde başarılar diledi. 

F B I M G 1704379704842F B I M G 1704379698599F B I M G 1704379695315

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında İl Müdürlüğümüz himayelerinde Gençlik Merkezimizde yürütülen “Sahne Sırası Sende” yarışmasında şiir ve müzik dinletilerine katılan Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Eminoğlu program sonrası açıklamalarda bulundu. 

Bakan Yardımcısi Sayın Dr. Enes Eminoğlu, “Gençlerimiz heyecanlı, motivasyonları yüksek. Kırıkkale’de çok güzel işler var, çok güzel çalışmalar yapılıyor. 7 tane Gençlik Merkezimiz var, spor salonlarımız var. Kırıkkale’de 100’e yakın tesisimiz var; içerisinde olimpik havuzundan tutun, portatif havuzlara sentetik sahalara kadar bir çok tesisimiz mevcut. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Kırıkkale’de ki çalışmaları bizzat yerinde incelemek için buradayız. Yakın zamanda açılacak bir 3500 kişilik Spor Kompleksimiz var. Buranın tamamlanması için çalışmaları Bakanlık olarak hızlandıracağız. Kırıkkale gençliğinin ve Kırıkkale sporunun hak ettiği yerde olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak elimizden gelen desteği bugüne kadar verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Enes Eminoğlu açıklamaların ardından İl Müdürümüz Hamza Güneş, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, şube müdürlerimiz ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Merkezi