Fenerbahcenin Union Saint Gilloise Zaferi Belcika Basininda 1709884387 9237

Avrupa'nın çeşitli arenalarında Türk futbolunu temsil eden Fenerbahçe, bir kez daha zaferle döndü. UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda karşılaşan sarı-lacivertli ekip, Lotto Park'ta adeta fırtına gibi eserek rakibini 3-0 mağlup etti. Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde ve Dusan Tadic'in fileleri havalandırdığı mücadelede, Fenerbahçe Kadıköy'deki rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Fenerbahcenin Union Saint Gilloise Zaferi Belcika Basininda 1709884387 9237Real Beko 1

Futbol sahnesindeki zaferin yanı sıra, Fenerbahçe Beko da Turkish Airlines EuroLeague'de adını bir kez daha duyurdu. 28. haftada zorlu bir deplasman karşılaşmasına çıkan sarı-lacivertli basketbol takımı, Real Madrid'i 79-89'luk skorla devirerek büyük bir başarıya imza attı. Türk basketbolunu uluslararası alanda gururlandıran Fenerbahçe Beko, EuroLeague'deki çıkışını sürdürdü.

Ancak, futbol ve basketbol arenasındaki zaferlerin yanı sıra Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki zaferi, takımın genel performansındaki yükselişin bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Bu başarılar, Türk sporunun Avrupa'da nasıl güçlü bir temsilci olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Fenerbahçe, hem futbol hem de basketbol alanında elde ettiği başarılarla, Avrupa'da adından sıkça söz ettiren bir rüzgar estiriyor. Türk taraftarlar, bu büyük zaferlere gururla şahitlik ederken, Fenerbahçe'nin Avrupa'da aldığı galibiyetlerle yükselen rüzgarın etkisi altında kalmaya devam ediyor.

BHA

Kaynak: BHA