Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden 24 derslikli Atatürk Ortaokulu inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Makas’a incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Şahin ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar eşlik etti. Yetkililer, inşaatın mevcut durumu ve ilerleme süreci hakkında Vali Makas’a detaylı bilgi verdi.
Yeni okul binasının, modern eğitim standartlarına uygun şekilde planlandığını belirten yetkililer, projenin Kırıkkale’nin eğitim altyapısını güçlendireceğini vurguladı. 24 derslikli okulun, tamamlandığında hem fiziki donanımı hem de kapasitesiyle bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılaması bekleniyor.
Vali Mehmet Makas, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirterek inşaatın planlanan takvim çerçevesinde tamamlanmasının önemine dikkat çekti. Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu ifade eden Makas, okulun en kısa sürede öğrencilerin hizmetine sunulması için sürecin yakından takip edileceğini belirtti.