F B I M G 1709310797673AK Parti balışeyh belediye başkanı adayı Ali Dedelioğlu kalabalık bir grup eşliğinde Seçim bürosunun açılışını yaptı.

F B I M G 1709299584226

Milletvekili Mustafa Kaplan AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı belediye başkan adayları İl Genel Meclis belediye meclis üyesi adaylarının giriş katılım gösterdiği programda AK Parti'nin 31 Mart 2024 seçimlerinde Balışeyh belediyesine kazanması için 24 saat çalışacaklarının mesajını verdiler.

Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Balışeyh belediye başkan adayı Ali Dedelioğlu Belediye Başkanlığı tecrübeleri ışığında kalan projelerine devam etmesi için halkın kendisine 5 yıl daha destek vermesini istedi. Coşkun içerisinde geçiren açılış programına vatandaşlar geniş İlgi gösterdi. açılışa Balışeyh dışından misafirler de katılarak gövde gösterisinde bulundular.

Dedelioglu "Büromuzun açılışına katılan başta Adalet Bakan Y. Sayın Ramazan Can , kıymetli vekilimiz Sayın Mustafa Kaplan, İl başkanım hemşerim Sayın Engin Pehlivanlı , Önceki dönem İl Başkanı Bahadır Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanım , Çerikli ve Çelebi Belediye Başkanım İlçe Başkanım il ve ilçe yönetimimiz nezdinde kıymetli Balışeyh’li hemşerilerim ve adını sayamadığım tüm kıymetli dostlarım açılışımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yatırımlarla, istihdamlarla Balışeyh dönemi olacak !

F B I M G 1709299596101

Kaynak: Haber merkezi