Kırıkkale Gönüllüleri Birliği Başkanı Resul Akdağ haftalık alışkanlık haline getirdiği kamuoyunu bilgilendirme ve soru yönetme çalışmalarına bu hafta devam ederek geçtiğimiz hafta Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yönelttiği 9 soruya tek bir cümle cevap alamadığını ifade etti.

 Kırıkkale'de yaklaşık 3 aydır ciddi bir yapılanma gösteren Kırıkkale Gönüllüler Birliği şehrin belediyecilik alanında ciddi yönetim zafiyeti bulunduğunu belirterek şu açıklamada bulundu .

 Başkan Resul Akdağ 9 soruya cevap alamadığını ifade ederek başkanın üzerine düşen görevi yapmadığını vurguladı.

Resul Akdoğan açıklaması;

 Haftalık Kamuoyu Bildirisi, Unutmadık, unutturmayacağız. 

Kırıkkale Belediye Başkanına 9 açık soru sormuştuk. Bunlara cevap verilmedi. Biz diyoruz ki; mahallelere alış-veriş merkezleri, düğün salonları, yaşlı bakım merkezleri, kreşler, ekmek fırınları, Çoruhözü deresinin ıslahı, Kızılırmak'ın etrafına tesisler yapmak için bu konuları gündeminize alın. Sayın Başkan bunları yapmak zorundasınız. Hiç olmazsa projelerini yaptırın da sizden sonrakiler devam etsinler. Gider ayak Kırıkkale'ye bu iyiliği yapın. Zaten temiz ve içilebilir sudan vazgeçtik. Para pul makam mevki boş. Bunları Allah verir Allah alır. Hiç olmazsa bunları yap da Allah'ın rızasını ve insanların duasını alın. Şunu da hatırlatayım çiftçimiz mağdur, onlara yardım için ekilen tarlalara havadan uçaktan ilaçlama ve sıvı gübre attırın (bunu bir zamanlar Turgut Özdek yaptırmıştı), çiftçimize katkısı olsun. Kırıkkale yapılanları UNUTMAZ. Bütün bu duygularla hepinize sevgi ve saygılar sunarız. Kırıkkale Gönüllüleri Birliği."

Kaynak: Haber Merkezi