Kırıkkale Gönüllüler Birliği Resul Akdağ yaptığı açıklamada Kırıkkale Belediye Başkan adaylarının cevaplamasını istediği soruları devam ettirdi .

Resul Akdsğğ-1

Adaylara yönelik her gün birkaç soru yönelten Akdağ bugün yapmış olduğu açıklamada şu soruları yöneltti. " Bugün Kırıkkale  hizmet yolunda şu 2 maddeyi Partilerin belediye başkanı adaylarına soruyorum:

1- Çiftçilerimizin üretimlerini arttırmak için teşvik edecek misiniz? Eğer ederseniz, tarım sektörü gelişir. Yaş meyve ve sebzeyi, kuru baklagiller, et, süt, yumurta, yoğurt, peynir gibi et ve et ürünleri, süt ve süt ürünlerini kendi insanımız üretim yapar. Bu ürünleri de Belediyenin açtığı AVM'lerde ucuz fiyatlarla satışları yapılarak, hem kendilerini kazandıracak hem de halkımız ucuz alışveriş yapmış olacaklar.

2-AVM'leri açacak mısınız? Eğer açarsanız, Halkımız bütün alışverişlerini ucuza getirir. Bu AVM'ler sayesinde diğer alışveriş merkezleri de denetim altına alınmış olur.Şimdi Başkan Adaylarına soruyorum, bu Aslî görevinizi yapacak mısınız? Yoksa yapmayacak mısınız? Çıkın açıkça ve mertçe söyleyin. Hemşerilerimiz kime oy verdiğini bilsinler. Bunu yapmayan Başkan ne yapacak kendine mi çalışacak? Milleti kandırmayın. Görüşlerimiz devam edecek. " dedi.

Kaynak: Haber Merkezi