AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı yaptığı açıklamada 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerini değerlendirerek :Milletin iradesi her şeyin üzerindedir ." ifadesine yer verdi.

Engin Pehlivanlı'nın açıklamasını veriyoruz

Kıymetli Hemşehrilerim;

Yerel Yönetimler seçim sürecimizi, demokrasi kuralları içerisinde, kırmadan ve dökmeden neticelendirmiş bulunuyoruz.

Öncelikle; sandığa giderek iradesini beyan eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Miletimizin iradesi her şeyin üstündedir. Sandıktan çıkan iradeyi saygıyla karşılıyoruz.Bugüne kadar ilçelerimize, beldelerimize, mahallelerimize, köylerimize ve şehirlerimize hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

Yeni seçilen belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza başarılı ve hayırlı hizmetler diliyorum.

Seçim sürecinde, fedakarca görev yapan, AK PARTİ davasını yüzakıyla temsil eden değerli teşkilat mensuplarımıza ve tüm gönüllülerimize en kalbî duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

Dün olduğu gibi bugün ve gelecekte AK Parti’nin memleket ve millet sevdasından beslenen davasının bir neferi olarak, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi