F B I M G 1705918782263

AK Parti seçim çalışmalarına başladı .Kırıkkale İl Belediye başkan adayını belirten sonra AK Parti yönetimi merkezde ziyaretlerini sürdürüyor .

Henüz daha ilçe ve kasaba belediye başkan adaylarını açıklamayan AK Parti heyet olarak bugün Kırıkkale Harp Malülü Gaziler Şehit ve Dul Yetimler Derneğini ziyaret ederek Başkan Rıfat Öcal ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü .

Ziyarette Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı yer aldı.

Ziyaret sonrası Engin Pehlivanlı ,Derneğin Türk milleti için son derece anlamı olduğunu belirterek "Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizim öz kardeşlerimizdir. Şehitlerimizin yakınları Türk milletine ve bizlere emanettir." şeklinde konuştu

Engin Pehlivanlı yaptığı açıklamanın devamında "Belediye Başkan Adayımız Mehmet Saygılı, Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ve teşkilat mensubu üyelerimiz ile,Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyarette buldunduk.Kahraman Şehitlerimizin bizlere emanetleri, Şehit yakınlarımız ve Gazilerimizle bir araya geldik.Şehitlerimizin saygıdeğer emanetleri ve kahraman Gazilerimiz başımızın tacıdır .Cenab’ı Allah tüm Şehitlerimize rahmet eylesin, Gazilerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin inşaallah."dedi.

Kaynak: Haber Merkezi