AK Parti adaylarını bugün açıklayacak mı ?

AK Parti'nin 'Yılan hikayesine dönen' Kırıkkale İlçe ve belde belediye başkan adayları açıklamasını bu gün yapması bekleniyor. 

Aday adayları tepkili konuşuyorlar " Bugün 1 Şubat 58 gün sonra seçim var ortada net bir açıklama yok .Önümüzdeki ay seçim yapılacak daha partimiz adaylarımızı açıklamadı. Rakip adaylar seçmen üzerinde iki tur yaptılar. Bağlantılarını kurdular. Belediye ve il genel meclis listelerine kadar hazırladılar. Partimiz bu yarışta bizi geri bıraktı. Anketlerle ,parti içerisindeki çelişkilerle bizler arada kaldık. Partide bir şey söyleyemiyoruz .Ancak ne mevcut belediye başkanları ne de aday adayları bu süreçte AK Parti'nin Kırıkkale teşkilatının ve genel merkezinin agır hareketlerinden memnun değil. Heyecanımız da bitti Seçmen üzerinde de etkimiz de kalmadı .31 Mart'ta da kimse bizden hesap sormaya kalkmasın ."diyecek kadar öfkeli konuşmalar yapılıyor.

 Belediye Başkan adayının açıklama kararını ertelemesi partide seçim heyecanını dibe vurdu . Hafta sonu beklenen açıklama Pazartesine ertelendi .

AK Parti kulislerinde ise açıklamanın bu gün yapılacağı ifade ediliyor.Gözler İl başkanlığında.

Aday adayları büyük bir merakla bu gün içerisinde AK Parti'nin açıklayacağı listeyi bekliyorlar. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ifadesi ile AK Parti'nin Kırıkkale'de 8 ilçe ve 2 kasabada toplam 25 civarında aday adayı bulunuyor. Partinin listeyi geciktirmesi ise aday adayları arasında tepkilere sebep olmaya başladı. Seçim heyecanını bu şekilde AK Parti'nin bitirme noktasına geldiğini çevrelerinde bulunan ekiplerin şevkinin kalmadığını ifade ediyorlar. 

Kaynak: Haber merkezi