Kırıkkale Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından yapılan açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal'a cevaplaması için sorular soruldu.20220306 2932255

Dernek Başkanı Rıfat Öcal Dernek üye üyeleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda Ahmet Önal'a yönettiği sorulara Önal'ın ne cevap vereceği toplumda merak ediliyor.

Ir4B V61 Z 400X400

Rıfat Öcal yaptığı açıklamada " Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırıkkale belediye başkan sayın adayı Ahmet Önal Kırıkkale'de Şehit ismi olan Cadde ve Sokakların ismini değiştirecek misiniz?

 2 -Talep olması durumunda parklara ,üst geçitlere ve cadde, sokaklara yine şehitlerimizin adını verecek misiniz?

3-şimdiye kadar partiniz terör örgütü yandaşlarına Selamlar gönderirken bu konuda şehit ailelerinin gönlünü kazanacak bir çıkışta bulunmadınız. Sessiz kaldınız."şeklinde endiselerini içeren sorular yönettiler. Cumhuriyet Halk Partisi'nin son aylarda terör örgütünün meclisteki uzantıları ile samimi pozlar vermesini içlerine sindiremediklerini ifade eden Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Öcal ve yöneticiler Ahmet Önal'a da bu endişelerini sorular halinde yönelterek Parti Genel merkezlerinin yaptığı hatalar konusunda uyarmalarını istediler. Kamuoyu Ahmet Önal'a yönelik sorulan bu sorulara kendisinin ne cevap vereceğini merak ediyor.

Kaynak: Harp Malülü gaziler der.