Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün Keskin'i ziyaret etti. Davutoglu Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali'ye destek istedi.

I M G 20240229 W A0178

 Ahmet Davutoğlu gezisi boyunca Keskin'in önemli yerlerde ziyarette bulundu.

I M G 20240229 W A0130

Hem pazar esnafını hem de Keskin esnafı ile görüştü.Halkın sevgisi ile karşılaştı. 

I M G 20240229 W A0123

Kendisine yoğun bir ilgi vardı. Davutoğlu vatandaşların sorularının cevaplarken Keskin'de belediyecilik hizmeti olmadığını kendi gözleri ile tespit ettiğini ifade ederken Keskin'e Belediye Başkan Adayı Gedikali'nin  önemli hizmetler yapabileceğini vurguladı.

I M G 20240229 W A0121

Ahmet Davutoğlu'nu Keskin'de görmekten Keskin hakkı çok mutlu oldu. Ziyarete  Genel Başkan Yardımcısı Haydar Çiftçi, Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ümit Bekçi ve Kadın Kolları Başkanı Kübra Yaman,Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Veysel Kutluca ve il yönetimi katıldı.

Davutoğlu, yaptığı konuşmada, ailenin önemine dikkati çekerek, “SODAM’da kadınlara hem meslek edindirme hem sosyalleşme hem de bir araya gelme imkanı veriliyor. Bizim doğal gazımız, petrolümüz sınırlı ama en büyük değerimiz ailemiz. Ailemizi koruduğumuz zaman her şey sağlam olur. Aile yapısı bozulan toplumlarda ise bütün hazineler onlara verilse, kaynaklar onlara tüketilse mutlu olunmaz.” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan pazar yerindeki esnafı da ziyaret eden Davutoğlu, bir berberde saç bakımı yaptırıp, vatandaşlarla çay ocağında çay içti. 

AK Parti Keskin İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Davutoğlu, partisinin İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.

I M G 20240229 W A0113

Kaynak: Haber merkezi