I M G 20240302 W A0044Abalı ;birlik bütünlük içinde seçimi kazanacağız

Screenshot 20240302 222759 Whats App

Kırıkkale Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı partisinin birlik ve bütünlük içerisinde 31 Mart Mahalli seçimlerinde büyük başarı göstereceğini ifade etti .

F B I M G 1709394543111

Kalabalık bir partili grubunun katılımı ile 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un proje tanıtım toplantısında konuşan MHP il Başkanı Murat Abalı, “ Milliyetçi Hareket Partisi'nin muhterem mukaddes dava ve yol arkadaşları, hanımefendiler ve beyefendiler Kırıkkaleli kıymetli hemşehrilerim hoş geldiniz, sefalar getirdiniz .

Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin selam ve saygılarını ileterek başlamak istiyorum. Kendisine bir alkış istiyorum. Elli beşinci yılımızda Türkiye'nin yüzyılında yenilenmiş ve güçlendir on yedi Mart'ta gideceğimiz büyük kongremizin ve otuz bir Mart'ta yine Türkiye'nin yüzyılına damga vuracak yerel seçimlerle Cumhur İttifakı'nın ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyeleriyle Türkiye yüzyılına ışık tutacak.

F B I M G 1709394472777

BİZ İNANDIK

Bizler inandık, kendimizi adadık ve kötü giden her şeye durun demek için buralardayız

KUR'AN ,BAYRAK YOLUNDAYIZ

Burada olmaya devam edeceğiz diyorum .Bizlerin istikameti bu zamana kadar Kur'an yolunda, bayrak yolunda, devlet ve millet yolunda oldu . Neye gönül verirsek verelim her zaman iyiye, huzura, barışa gönül verelim.

Kırıkkale’mizin ve Türkiye'mizin geleceğine gönül verelim .Bizler siyasi partilere gönül vermiş il başkanları olarak yöneticileri olarak bu davaya gönül vermişler olarak her zaman devletimiz ve milletimiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız.

Sizlerin de bu yolda, bu istikamette, bu menzilde beraber bu yolu yürümenizi istiyorum

 ADAYIMIZ TECRÜBELİ

Başkan Adayımız Harun Ulusoy bey  belediyede  tecrübesiyle yıllardır vermiş olduğu hizmetlerle Kırıkkale'de bu işi yapabilecek en önde gelen bürokratlarımızdan biridir. Taşın altına gövdesini koymak , bu yarışta 'bende varım ' diyerek bu  yarışa  talip oldu.

Sayın liderimizin imzasıyla birlikte burada 'Bismillahirrahmanirrahim' diyerek bu yola devam oldu.

Biz ülkücüleriz. Hiç kimse bizi ayrıştırmaya, bizi bölmeye çalışmasın. İçeriden ya da dışarıdan fark etmez, ne yapılırsa yapılsın 31 Mart'ta bu zafere ulaşacağız diyorum. Hiç kimse Bu zaferin önüne geçemeyecek diyorum.

Kırıkkale hizmet yolunda bugün sayın başkanım birçok projesini dile getirecek.

 HEDEFİMİZ KIRIKKALE'YE HİZMET

Belki zamanın kısa olması nedeniyle ana konulara değinecek. Ama şunu biliyorum ki yapmış olduğumuz istişarelerde Kırıkkale'nin selameti açısından o kadar güzel şeyleri, o kadar görülen şeyleri paylaştı ki heyecanla dinlemek istiyorum.

Kendisine Milliyetçi Hareket Partisi'nin il başkanı olarak, tüm dava arkadaşlarım ve Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak başarılar diliyorum.

Bu zamana kadar hizmet Kırıkkale'ye hizmet etmeye çalışmış tüm bürokratlarımıza, başkanlarımıza da saygılarımı sunuyorum. 

KIRIP DÖKMEDEN YARIŞALIM

Önemli olan bu yarışı 31 Mart'a kadar ayırmadan ve ayrıştırmadan alnımızın akıyla, birbirimizi kırıp dökmeden tamamlamak. Hepimiz Kırıkkaleliyiz.  Dolayısıyla siyasetin bizi ayırmadığı, yarışların bizi ayırmadığı, gönüllerle buluştuğumuz bir seçim olması dileğiyle”şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi