21 YIL SONRA GELEN MEKTUP

2022 yılında PTT Türkiye genelinde bir mektup kampanyası başlattı. 'Cumhuriyetin 100. Yılına Mektuplar' konulu kampanyada yazılacak mektupların 21 yıl sonra 2023 yılında sahiplerine ulaştırılacağı bildirildi .

KIRIKKALE'DEN 84 KİŞİ

Türkiye genelinde bu kampanyaya 30 bin kişi katıldı. Kırıkkale'den 84 vatandaş ilği gösterdi.PTT'nin bu kampanyasına Kırıkkale'nin tanınmış simalarından Bostancı Veterinerlik firmasının sahibi Veteriner Hekim aynı zamanda Kırıkkale Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Yusuf Bostancı'da katılarak kendine bir mektup yazdı. Mektup bu hafta eline ulaştı.

MEKTUBU AİLEMLE OKUDUK

Yusuf Bostancı mektup kendine gelince hislerine Kalehaber'e şu şekilde paylaştı .Bostancı "6 Temmuz 2002 de PTT'nin Cumhuriyet'in 100. Yılına mektup ilanını duyup kendime bir mektup yazdım.21 yıl sonra 27 Ekim 2023 yılında mektup adresime ulaştı,ne yazdığımın merakı ile çocuklarım ve eşim mektubu alınca çok duygulandık.Hep beraber 2 sayfalık mektubu okuduk.Bir başkasınada yazabilirdim ama o an kendime yazdım.Bakalım 21 yıl sonra ne olacak merakıyla kendimi denedim. PTT'ye bu anımı bana yaşattıgı için çok teşekkür ediyorum,100 .yılımız kutlu olsun"dedi.

Editör: Müjgan BARIŞ