2 Partide son anketler

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idealler seçimleri öncesinde bu hafta sahada büyük bir sessizlik hakimdi .

Aday adaylarının adeta Ankara'yı mesken tuttuğu bir ortamda saha çalışması pek gözlenmedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde 50 civarında ilin belediye başkanı İl Genel Meclis Başkanı İl Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları Genel merkeze davet edilerek son olarak aday adayları üzerinde görüşleri istendi. Kırıkkale heyeti bu toplantıya katılarak Parti Genel merkezine görüşlerini sundular. AK Parti'de son Anketin bu hafta içerisinde yapılarak adayın iyice netlik kazanması bekleniyor.

Diğer taraftan kamuoyu da büyük yankı uyandıran gelişme Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde 7 yıldır aktif siyaset yapan Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan sahada aday diye konuşulurken Parti Genel Merkezi tarafından 2 aday adayına ilaveten Kırıkkale Belediye Başkanlığı için mevcut CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal'ın da  ankettevsorulacağı ifade ediliyor.

Kırıkkale siyasi Arenası yılbaşı arefesinde olduğumuz şu günlerde en çok son anketlerin sonucunu merak ediyor.

Milliyetçi Hareket partisinde ise aday adaylar cephesi'nde bir sessizlik hakim. MHP'nin Kırıkkale Belediye Başkan adayını gelecek hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi