Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şerbetçioğlu, Sergi Açılışına Katılarak Emeği Geçenleri Tebrik Etti

Yahşihan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 'Hayat Boyu Öğrenme' etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği sergi ile büyük bir başarı elde etti. Sergiye Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şerbetçioğlu da katılarak destek verdi. Şerbetçioğlu, kurum yöneticileri ve öğretmenler başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik etti.

Yahşihan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün düzenlediği sergi, ilçe halkının büyük ilgisini çekti. Sergide, çeşitli el sanatları ürünleri, resimler, el işleri ve diğer öğrenci çalışmaları sergilendi. Katılımcılar, sergi alanında gezip gördükleri eserleri inceleyerek beğenilerini dile getirdi.

Sergi açılışına katılan Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şerbetçioğlu, kurum yöneticileri ve öğretmenler başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik etti. Serginin düzenlenmesindeki amaç olan 'hayat boyu öğrenme' kavramının önemine vurgu yapan Şerbetçioğlu, katılımcıların gösterdiği özveri ve çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.

Yahşihan Halk Eğitim Merkezi Sergisi, ilçe sakinlerinin sanat ve el becerilerini sergileme fırsatı bulduğu önemli bir etkinlik oldu. Sergi, hem katılımcıların yeteneklerini gösterme imkanı sağladı hem de ziyaretçilere güzel bir sanat deneyimi sunarak toplumda sanata ve el emeğine olan ilgiyi artırmayı hedefledi. Serginin büyük ilgi görmesi, Yahşihan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalarının bir göstergesi oldu.

Editör: TE Bilisim