İSMAİL HAKKI TURUNÇ KIRIKKALE'DE ZİYARETLERDE BULUNDU

 

Önceki Dönem Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı,Genel Başkan Danışmanı ve 15 Temmuz Derneği Genel Başkanı İsmail Hakkı Turunç Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İsmail Hakkı Turunç ilk önce Kırıkkale İl Merkezine gelerek İl Başkanı Mustafa İşler’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Romanlar Dernek Başkanı Kadir Gezici ile bir araya gelerek Romanlara yapılabilecek çalışmalar hakkında istişare yaptı. Daha sonra Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler ve Yönetimi ile birlikte Kırıkkale Valisi Sn.Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ve Kırıkkale Aile Ve Sosyal Hizmetler Müdürü Sn.Rukiye Eryılmaz’ı ziyaret ettiler. Gün sonunda 15 Temmuz Şehitlerinin ailelerini ziyaret eden ekip Kırıkkale’de ki ziyaretlerini bitirdiler. Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Türk Kızılay İl Başkanı Mustafa İŞLER şunları söyledi;

 

“ İLİMİZDE YAŞAYAN ROMANLARLA İLGİLİ İSTİŞAREDE BULUNDUK  “

 

   Bugün şubemizde değerli misafirlerimizi ağırladık. Önceki dönem Türk Kızılay Genel Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Turunç bey ve Romanlar Dernek Başkanı Kadir Gezici bey ile birlikte Kırıkkale’de Kırıkkale de yaşayan roman ailelerin sorunlar, kadın, erkek, genç, çocuk, yetişkinlerin aile olarak yaşadıkları problemler neler olduğu konuşuldu, görüşüldü, değerlendirmeler yapıldı ve yapılabilecek çalışmaları istişare ettik.Kırıkkale Kızılay İl Merkezi olarak da romanlarla ilgili  hazırlamış olduğumuz kitapçığı takdim ettik. Genel Başkan yardımcımız gerekli destekleri sağlamak konusunda çalışmalar yapacağını ifade etti.

Biz ve Roman kardeşlerimiz bu konuda kendisine çok teşekkür ettik.

 

“ KIRIKKALE VALİMİZİ ZİYARET EDİLEREK ÇALIŞMALAR ANLATILDI “

 

 Daha sonra Önceki DönemTürk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turnç bey, Yönetim kurulu üyesi İlhami Çil Türk Kızılay ve yönetim kurulu üyesi Cebrail İbiş ile birlikte Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlunu makamında ziyaret ettik.Kızılay Kırıkkale Şubemiz ve 15 Temmuz derneğinin yaptığı çalışmalar anlatıldı.Sayın Valimize 15 Temmuz Derneğinin hazırladığı kitap takdim edildi. Sayın valimizde Kızılay’ın ilimizde yaptığı çalışma ve faaliyetleri takdir ederek teşekkür etti. Bizler ilgi ve alakasından dolayı Sn.Valimize teşekkür ederiz.

 

“ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ “

 

Daha sonra İsmail Hakkı Turunç Bey ile ziyaretlerimiz ve görüşmelerimiz gün boyu devam etti. Ziyaretimize 15 Temmuz şehidimiz Hakan Yorulmaz ve Aydın Çopurun ailelerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Tabiki şehitlerimizin anıları ve hatıralarını dinlerken çok duygusal anlar yaşadık.Allah cc bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın.

Ne unuttuk

Nede unutturacağız.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun .Anne ve babaları var olsun. Onlara çok şey borçluyuz.

ŞEHİTLER ÖLMEZ

ÖLDÜ DEMEYİN.

TÜRK KIZILAY KIRIKKALE

 


Editör: TE Bilisim