Kırıkkale'de polis ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Ekipler, 2 aylık yapılan teknik ve fiziki takipler sonucu uyuşturucu madde sattığı belirlenen 7 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilere metamfetamin ve sentetik ecza maddelerini bulundurmaktan ve kullanmaktan işlem yapıldı.

 

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelilerden B.G ve S.C.D'nin ikametlerine gece yarısı eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik köpeği 'Adam'ın da katıldığı operasyonda B.G ve S.C.D'nin ikametlerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından 7 şüpheliden 5'i cumhuriyet savcılığınca salıverildi.

Evlerine baskın yapılan B.G ve S.C.D. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Editör: TE Bilisim