Kırıkkale

Cumhuriyet’in 102. Yılı Valilikte Coşkuyla Kutlandı

Kırıkkale Valiliği’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı münasebetiyle düzenlenen Tebrikat Töreni gerçekleştirildi.

Abone Ol

Kırıkkale Valiliği’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı münasebetiyle düzenlenen Tebrikat Töreni gerçekleştirildi. Cumhuriyet coşkusunun ve gururunun yaşandığı törende, Valilik Makamı’nda düzenlenen programda Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve Kırıkkale Belediye Başkanı Av. Ahmet Önal tebrikleri kabul etti.

Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla birlik, beraberlik ve bağımsızlık vurgusu yapıldı.

Vali Makas, törende yaptığı değerlendirmede, “Cumhuriyet, aziz milletimizin en büyük eseri ve en güçlü teminatıdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Program, tebriklerin kabul edilmesinin ardından sona erdi.