Dfdfdfesf

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ersan Aslan, öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Rektörlük tarafından organize edilen iftar programına Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, akademik ve idari personeller ile  öğrenciler katıldı.

Gfzgfzgryhjkhcgj

   Ramazan Ayı’nın manevi ikliminin hissedildiği sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında Rektör, öğrencilerle sohbet etti ve sorularını cevapladı. Öğrenciler, günün anısına Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’la fotoğraf çektirdi. Birlik ve beraberliğin, paylaşma ve dayanışma ruhunun en güzel şekilde yaşandığı Ramazan Ayı’nda öğrencilerimizle iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör, Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin taleplerini dinlemeye, beklentilerini karşılamaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Ghdhdtrhdthd

   İftar yemeği sonrasında yemekhanenin genel işleyişi ve yemekhane hizmetleri hakkında bilgi alan Rektör, yemekhane personeli ile fotoğraf çektirdi.

Yutuhgjvhjc

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi